Tallpack International demonstreert rekhoesmachine in huis

15.08.2013 | Branchenieuws | 759 keer bekeken
Wie erover denkt een rekhoesmachine aan te schaffen kan nu een vrijblijvende demonstratie aanvragen bij Tallpack International. De T1 Rekhoesmachine staat opgesteld in de showroom van Tallpack International in Geldermalsen. Een afspraak maken voor deze unieke demonstratie kan via 0345- 800 800 of info@tallpack.nl.
 
Tallpack International  is pionier op het gebied van rekhoezen. Voor deze toepassingen werkt het bedrijf samen met machinebouwer Lachenmeier.
 
Lachenmeier was de eerste fabrikant van een volledig geautomatiseerde rekhoesmachine. Rekhoezen zijn een unieke technologie om de palletlading te beschermen. Deze bescherming omvat een aantal gebieden; vocht en vuil, diefstal, verschuiven/beschadiging tijdens transport. Voor het stabiliseren en beschermen van zware, weinig stabiele en dure ladingen ligt gebruik van een rekhoes voor de hand. Een bijkomend voordeel is dat de hoes transparant is en kan worden bedrukt.
 
De rekhoes kan worden ingezet voor het beschermen en stabiliseren van zakladingen, bakstenen, plastic flessen, keukenmachines, etc. 
 
Tallpack International levert drie rekhoesmachines met ieder een eigen specifieke toepassing. 
 
Meer informatie over de drie rekhoesmachines vind u op tallpack.nl.
Aanmelden voor een demonstratie kan via info@tallpack.nl.
 
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren