Thuiswinkel Awards wordt Shopping Awards

05.12.2016 | Branchenieuws | 356 keer bekeken
Thuiswinkel Awards wordt Shopping Awards

Shopping Awards wordt de nieuwe naam van de in 2001 opgerichte Thuiswinkel Awards. De award die elk jaar wordt uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland krijgt een andere naam. De reden hiervoor is dat het consumentengedrag verandert en de nieuwe samenwerking tussen ANVR, InRetail en Thuiswinkel.org. De Shopping Awards worden uitgereikt aan de beste online winkels, verder krijgt de winkel met de beste online activiteiten een award. 

De voorzitter van de vakjury van Shopping Awards, Arjen Bonsing zegt tegen Marketingtribune: “De afgelopen jaren is e-commerce ingeburgerd geraakt en zijn veel fysieke retailers ook gestart met digitale verkoop. De consument doet steeds meer zaken online en maakt daarbij steeds minder onderscheid tussen pure players en omnichannel spelers. Vandaar dat wij deze belangrijke transitie hebben overgenomen bij onze Awards-uitreiking.”

Branchegerichte Excellence Awards
Tijdens de Shopping Awards worden er nieuwe branchegerichte awards uitgereikt. Fashion & Lifestyle, Home & Garden, Travel, Beste webwinkel en Food & Personal care zullen toegevoegd worden aan de bestaande categorieën. De vakjury en  onafhankelijke onderzoekers zullen alle ingezonden prijzen beoordelen. Er wordt vooral gekeken naar de digitale mogelijkheden en de digitale innovatie ten opzichte van het afgelopen jaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren