Uitdagingen in verpakkingsdesign van wereldmerken op The Dieline Conference Amsterdam

15.11.2016 | Beursnieuws | 434 keer bekeken
Uitdagingen in verpakkingsdesign van wereldmerken op The Dieline Conference Amsterdam

The Dieline, het internationale toonaangevende platform voor verpakkingsdesign en inspiratie, organiseert samen met Easyfairs een unieke conferentie tijdens Packaging Innovations Amsterdam 2016. Designleiders van de meest vooraanstaande en prijswinnende verpakkingsdesign bureaus uit Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk komen bijeen om de uitdagingen en kansen bij het ontwerpen van wereldmerken te delen en de Nederlandse verpakking community te inspireren. Bezoekers van Packaging Innovations kunnen de conferenties kosteloos bezoeken, op basis van beschikbaarheid.

Programma The Dieline Conference Amsterdam,
Op woensdag 23 november nemen de belangrijkste ontwerpers van designbureaus die werken met IKEA, Barry Callebaut, Coca-Cola, Unilever, 7-Eleven, Unox, Nestlé en zelfs de whiskey van de koning van Bhutan het woord. Hun unieke visies op de laatste trends - met effectief en simpel design - zullen de bezoekers van Packaging Innovations inspireren voor hun eigen winnende ontwerpen.

The Dieline Awards 2016 winnaars presentatie op PI2016
The Dieline Awards worden gezien als de Oscars in verpakkingsdesign. Het erkent het absoluut beste in de wereld van consumentenverpakking design en verhoogt het bewustzijn van de immense waarde die ligt in een goed ontworpen verpakking. Gedurende het event kan de bezoeker alle 41 winnaars uit 13 categorieën bezichtigen, waaronder de Ultimaker 2 Go van Flex/Design het Nederlandse design dat won in de prestigieuze Editor’s Choice categorie.

PI2016, het exclusieve marketing & design event over verpakkingen en display
The Dieline Conference Amsterdam wordt gehouden op het verpakkingsevent Packaging Innovations, dat 23 en 24 november plaatsvindt in het Taets Art and Event Park Amsterdam. Het event brengt leveranciers, innovatiepartners en verpakkingsbeslissers samen. PI2016 is gratis te bezoeken voor (shopper) marketeers, brand owners en designer. Tickets zijn aan te vragen via packaging-innovations.nl. Hier is tevens het gehele programma te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren