Ultrapak breidt dienstverlening uit met Supervac vacuümmachines

05.02.2014 | Branchenieuws | 794 keer bekeken

Vanaf 1 februari 2014 is Ultrapak exclusief vertegenwoordiger van Supervac vacuümmachines. Supervac, gevestigd in Oostenrijk, is ruim 50 jaar toonaangevend in kamer- en band vacuümmachines voor de voedingsmiddelenindustrie.

Supervac ontwikkeld en produceert hoogwaardige vacuüm verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie. De machines worden in Oostenrijk geproduceerd en kenmerken zich door het combineren van een RVS design en -uitvoering, bedieningsgemak en lange levensduur.

Supervac heeft de afgelopen 50 jaar bewezen markt- en technologie leider te zijn voor vacuüm verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie.

Het uitgebreide programma bestaat uit vacuüm verpakkingsmachines met hoge capaciteit en bandmachines voor krimp-, laminaat en aluminium zakken. Eveneens heeft Supervac krimptanks en een droogtunnel ontwikkeld welke perfect aansluiten op de bandmachines. Daarnaast biedt Supervac een speciale range verpakkingsmachines met soft vacuüm mogelijkheden speciaal voor de kaas industrie.

Ultrapak biedt het gehele programma van Supervac aan. Zij zal naast de verkoop ook de parts en service van Supervac voor klanten in de Benelux aanbieden.

> Bekijk hier ook het bedrijfprofiel van Ultrapak

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren