Verpakkingsprofs bezoekt beurs Packaging Design and Innovations

05.03.2015 | Beursnieuws | 1336 keer bekeken

Op de elfde editie van Packaging, Design and Innovation in het Crowne Plaza Hotel in Amsterdam op 10 en 11 maart zal het vooral gaan over de veranderingen binnen de verpakkingswereld. In een voortdurend veranderende strijd om de aandacht in de fysieke en online schappen zijn verpakkingen volgens de beurs het product om mee op te vallen in 2015. Ze brengen een verhaal en zijn de brug naar de consument toe. Een lijn die steeds korter wordt, en dus is het belangrijk om met de verpakking te spreken als producent.

Maar ook andere facetten van het verpakken zullen aan bod komen op de beurs die door evenementenbureau ENG wordt georganiseerd. Hoe moeten we omgaan met het duurzame vraagstuk? En is de personalisatie van verpakkingen echt nodig om klanten naar je toe te trekken? Sprekers van bekende merken als Decathlon, Nestle en SABmiller komen aan het woord op deze tweedaagse beurs en vertellen hoe zij omgaan met vraagstukken binnen hun eigen bedrijf. Niet alleen super leerzaam dus, maar ook een unieke kans om bij grote, internationale bedrijven een kijkje in de keuken te nemen.

Korting
Geïnteresseerd om deel te nemen? Lezers van Verpakkingsprofs krijgen 15 procent korting op toegangsbewijzen! Komt u met een groep van drie personen, dan krijgt u zelfs 25 procent korting. Voert u bij de boeking 'VERPAKKINGSPROFS' in, dan bent u verzekerd van een goedkoper ticket.

Niet geïnteresseerd om deel te nemen, maar wel benieuwd naar wat de sprekers te vertellen hebben? Verpakkingsprofs is op de beurs aanwezig om exclusieve interviews te houden met verschillende sprekers.

> Bezoek de website van Packaging, Design and Innovation

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Ali Aldraie
    05.03.2015 - 15:38 uur | Ali Aldraie

    To be vistors