Verpakkingsprofs bezoekt beurs 'Packaging waste & sustainability'

18.02.2015 | Beursnieuws | 1072 keer bekeken

Met de nieuwe plannen van de Europese Commissie om de circulaire economie de boventoon te laten voeren in 2030 komen een hoop nieuwe plannen te kijken. Onder andere duurzame verpakkingen spelen daar een belangrijke rol in: hoe groot is de footprint die verpakkingen nu achterlaten en hoe kan deze verkleind worden?

Antwoord op deze en andere vragen worden gegeven op Packaging, Waste & Sustainability Forum op 25 en 26 februari in het Thon Hotel Bristol Stephanie in Brussel. Sprekers vanuit de hele wereld lichten u in over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame verpakkingen, (voedsel)verspilling en de wetgeving hierover.

Onder andere Karl Falkenberg van de Europese Commissie komt tijdens deze twee dagen vertellen over de plannen om Europa groener te maken. Ook uit verschillende branches zoals plastic, karton en metaal komen experts vertellen over wat de mogelijkheden zijn, de oplossingen die tot nu toe geboden worden aan de steeds groter worden footprint en wat de innovaties zijn voor de komende jaren.

Korting
Via Verpakkingsprofs kunt u uw tickets met 10 procent korting kopen. Vul hiervoor de code FKB2237VPP in bij uw bestelling. Voor wie niet bij de beurs aanwezig kan zijn, maar wel benieuwd is naar de nieuwste updates: Verpakkingsprofs doet verslag vanuit Brussel.

Klik hier voor meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren