Video: Shira Rosen (Strauss Group) vertelt hoe je Generatie Y inpakt

23.03.2015 | Beursnieuws | 1001 keer bekeken

Hoe gaat men om met de nieuwe generatie consumenten? Generatie Y, die opgroeide met technologie en niet snel meer onder de indruk zijn, vraagt om een nieuwe vorm van verpakken volgens Shira Rosen van de Strauss Group.

Het Israelische bedrijf weet als geen ander hoe het op Israelische consumenten indruk kan maken. Zo bedacht het onder andere een campagne voor Milky, een bekend chocoladetoetje met slagroom in het land. Door verpakkingen aan te passen en een campagne (inclusief dansje!) te lanceren werd het product meer dan ooit tevoren verkocht.

De nieuwe generatie vraagt volgens Rosen vooral om een simpele, interactieve communicatie. "Er komen al zoveel dingen op ze af de hele dag, ze willen in een keer kunnen zien waar ze aan toe zijn met een product." Voor producenten is het volgens haar belangrijk dat ze de consument zien als hun belangrijkste advertentie. "Bedenk een leuke actie en de consument deelt het product massaal via sociale media. Een win-win situatie voor beide partijen."

Bekijk hieronder het gehele interview met Shira Rosen over Generatie Y.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren