Vliegende start Foodpacking Event

14.05.2013 | Branchenieuws | 769 keer bekeken

Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden heeft een vliegende start gemaakt. Twee weken na de aankondiging hebben 30 bedrijven zich gemeld voor deelname. Hiermee is 40 procent van de beschikbare expositieruimte verhuurd. Aan het event kunnen maximaal 80 exposanten deelnemen. Organisator VNU Exhibitions Europe verwacht dat begin 2013 het Foodpacking Event is ‘uitverkocht’.

Het Foodpacking Event richt zich op directie en management én op specialisten in verpakken binnen de voedingsmiddelenindustrie. Uit recent onderzoek van VNU Exhibitions blijkt dat in Nederland 4300 bedrijven in de voedingsmiddelensector actief zijn met 6600 managers en specialisten zich daarbinnen bezighouden met verpakken van vlees, zuivel, vis, snoep en frisdranken. 86 Procent heeft interesse getoond in het event en het onderwerp.

Eind dit jaar presenteert VNU Exhibitions de mediapartners. NVC Nederlands Verpakkingscentrum heeft zich als contentpartner gecommitteerd aan het Foodpacking Event, dat wordt gehuisvest in Hi Five van het Jaarbeurscomplex.

De kosten van een unit bedragen 2500 euro, inclusief inrichting. Meer informatie over deelname is verkrijgbaar bij VNU Exhibitions Europe, telefoon: 030 - 295 29 99, e-mail: customerservice@vnuexhibitions.com

Meer info op www.foodpackingevent.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren