VNU Exhibitions Europe lanceert show voor Europese zuivelindustrie

14.05.2013 | Branchenieuws | 653 keer bekeken

VNU Exhibitions Europe verstevigt haar positie binnen de voedingsmiddelenindustrie en lanceert Industrial European Dairy Show. De show, die zich nadrukkelijk richt op de Europese markt, presenteert uitsluitend innovaties. De Industrial European Dairy Show wordt gebouwd rond vijf innovatiethematieken. De show wordt van 7 tot en met 10 oktober 2014 gehouden in Jaarbeurs Utrecht.  

De Industrial European Dairy Show is een optelsom van een Europees topcongres, klantcases en product placement in combinatie met gericht (online) bereik. Industrial European Dairy Show laat zich het best omschrijven als ‘De Zuivelfabriek van de Toekomst’. 
 
Een geselecteerd maximaal aantal bedrijven krijgt de gelegenheid innovaties te presenteren . De pay-off ‘Solutions for process and packaging’ geeft aan dat alles draait om de kracht van kennis en innovatie. 
 
Er worden geen stands verkocht, maar participatiepakketten met een gegarandeerd bereik. Het afgenomen participatiepakket bepaalt hoe de innovatie wordt gepresenteerd aan bezoekers. Dit kan variëren van product placement tot de presentatie van de business case in het internationale congresprogramma. VNU Exhibitions benadrukt dat de show zich niet laat vergelijken met een reguliere beurs. 
 
“Dit is Face-2-Face nieuwe stijl. Met als focus innovatie in combinatie met mediabereik”, aldus Bart Strijker, cluster manager Industrie bij VNU Exhibitions Europe. “De juiste content binnen de juiste context bij de juiste doelgroep. Nederland neemt wereldwijd een toppositie in op het gebied van zuivel, wij – Nederland – zijn toonaangevend met onze universiteiten en de innovatiekracht van de bedrijven. Industrial European Dairy Show brengt kennis en innovaties naar stakeholders binnen de Europese zuivelindustrie. We spreken bewust niet over exposanten. Ballotage staat in voor de kwaliteit van het evenement.” 
 
Strijker: “We zijn mediapartner en bieden onze klanten strategie summits, beurzen en online producten. Om de kwaliteit van onze proposities binnen de voedingsmiddelenindustrie te waarborgen laten we ons adviseren door een brede adviesraad.” 
 
Op dit moment wordt gewerkt aan de samenstelling van de Raad van Advies. Er wordt hierbij vooral gekeken in welke mate potentiële leden internationaal actief zijn. Leden worden vooral gezocht aan de vraagzijde. VNU Exhibitions Europe beschikt inmiddels over een uitgebreide database met daarin de profielen van Europese spelers in de zuivel. 
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren