Weber integreert nieuwe Zebra engine

26.11.2013 | Branchenieuws | 745 keer bekeken

Weber Marking Systems bouwt al 30 jaar etiketteersystemen en integreert Sato, Zebra, Datamax, Cab en Avery printengines.

Zebra ZE500
Zebra heeft de 4de generatie achter de rug van de succesvolle PAX print-engine en komt met generatie 5: de 'ZE500' op de markt.
Zebra is een grote printerfabrikant wereldwijd en heeft een sterke R&D afdeling. Diverse items zijn verbeterd en aangepast. Met name de wisseltijd van de etiketten en de inktlinten is verlaagd waardoor Zebra nu één van de snelste wisseltijden heeft. Ook op service gebied heeft Zebra goed nagedacht en het is voor de service engineer nu makkelijk om de printkop en platenroller te verwisselen.

Binnen de Weber Bluhm groep hebben ze ook een lange testperiode achter de rug met deze print engine. De testen zijn goed verlopen en Weber heeft de ZE500 reeds aangeboden en ingezet. Weber Marking Systems voorzien hun klant vaak van een capaciteitsberekening en ze moeten er zeker van zijn dat ook deze nieuwe print-engine de capaciteiten aan kan welke zij hun klanten beloven.

De eerste Weber LA4050E met Zebra  ZE500 is al succesvol uitgeleverd aan een klant.

> Bekijk hier het bedrijfsprofiel van Weber Marking Systems

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren