Win deze originele barglobe!

15.09.2014 | Beursnieuws | 1953 keer bekeken

Van 30 september tot en met 3 oktober vindt de Macropak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het team van Verpakkingsprofs is uiteraard ook aanwezig om u te adviseren en te matchen met leveranciers. Kom naar Hal 2 stand A011 en ontmoet de matchmakers van Verpakkingsprofs!

Winactie

Alle verpakkingsprofessionals met een geregistreerd profiel mogen op de beurs draaien aan het Rad van Avontuur! Zo maakt u kans op mooie prijzen zoals deze chique globe met ingebouwde drankkast. Registreren als verpakkingsprofessional kan op de Macropak zelf, maar het kan natuurlijk ook nu al.

Waarom registreren?

De nieuwe website Verpakkingsprofs bestaat sinds april en is hét online platform voor professionals werkzaam in de verpakkingsindustrie. Op de site vindt u aanbiedingen, leveranciers en producten, maar ook nieuws en columns uit de dynamische wereld van verpakkingen.

Heeft u een nieuwe innovatie, product of interessant nieuwtje? Dan kunt u dit op verpakkingsprofs in de spotlight zetten. Daarnaast kunt u op de site discussiëren met uw vakgenoten en op de hoogte blijven van al het nieuws in de verpakkingssector.

Verpakkingsprofs: de online ontmoetingsplaats voor de verpakkingssector!

> Schrijf u hier alvast in voor de beurs

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren