Zonnatura brengt nieuw ontbijtproduct op de markt

27.03.2017 | Branchenieuws | 337 keer bekeken
Zonnatura brengt nieuw ontbijtproduct op de markt

Zonnatura heeft een nieuw ontbijtproduct gelanceerd. De verpakking is ontworpen door SOGOOD. De ontbijtgranen zijn speciaal gemaakt voor kinderen en zijn verkrijgbaar in de smaken choco-sterren en fruithartjes. De ontbijtgranen van Zonnatura bevatten 70% minder suiker dan andere ontbijtproducten. 

Anne Kist, Brand Manager bij Zonnatura: "Ontbijtgranen voor kinderen bevatten vaak veel suiker en zijn laag in vezels. Daar bieden we een alternatief voor. Deze ontbijtgranen kun je zonder schuldgevoel op tafel zetten want er zit 70% minder suiker in en is rijk aan vezels. Het is een voedzaam en lekkere start van de dag!"

Edwin Visser, directeur van SOGOOD: ‘Zonnatura is gezond én heel lekker. Voor een aantrekkelijke verpakking voor kids hebben wij geen characters nodig. Zonnatura vertrouwt op haar eigen kracht. Het goede product staat centraal, benadrukt door het opvallende venster. Het is een leuke en verantwoorde start van de dag.’

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren