Arie Barendregt

Arie Barendregt

Functie:
Algemeen Directeur van Arplast Packaging BV

Over Arie Barendregt

Dr Arie T. Barendregt  RM MBA (58) is Algemeen Directeur van Arplast Packaging BV. Dit handelsbedrijf levert flow-wrap verpakking, bedrukte plastic zakken, Doy stazakken en dekselfolie aan exporterende Nederlandse landbouw- en tuinbouwklanten. Daarnaast is Arie eigenaar van Stracom Intelligence, dat strategie-, marketing- en marketing communicatie-adviezen geeft aan Nederlandse business-to-business bedrijven en hen met hun verkoop helpt.

Arie heeft 30 jaar B2B verkoop- en marketingervaring in de verpakkingsbranche en hij werkte in het management van Miedema Kartonnage, Kappa, SCA Packaging, Lantech en De Jong Verpakking. Zijn opleiding is NIMA A, B en C, MBA (cum laude) en DBA (PhD). Hij is één van de 115 Register Marketeers in Nederland. Arie doceert Marketing Management, Management Economie, Strategie en Concurrentieanalyse op de Erasmus Universiteit in Rotterdam, Webster University in Leiden en The Hague University in Den Haag.

Het is Arie’s ambitie om de strategie, marketing en marketingcommunicatie van bedrijven te professionaliseren. Hij schreef hierover artikelen in Verpakken, Compres, MKB Ondernemen, Management Scope, Marketing Tribune en Tijdschrift voor Marketing.