​Bart Burmanje

​Bart Burmanje

Functie:
Hoofd verkoop Buitendienst bij Faes Cases
Website:
www.faescases.com/nl/

Over ​Bart Burmanje

Bart Burmanje is hoofd verkoop buitendienst bij Faes Cases en vervult die rol inmiddels al meer dan 10 jaar. Samen met zijn collega’s is hij dagelijks in de weer om bedrijven met de meest complexe uitdagingen op verpakkingsgebied te voorzien van een passende, vaak maatwerk, verpakkingsoplossing.

De focus ligt op industriële en innovatieve B2B doelgroepen. De vraagstukken lopen uiteen van unieke presentatie van producten tot het vervoeren van kwetsbare electronica en steriele materialen over de hele wereld.

Uniek aan wat Bart en Faes Cases doen is dat ze altijd op zoek zijn naar een out of the box oplossing die niet alleen het probleem oplost maar het hele spel verandert. Niet alleen pijn bestrijden maar het probleem bij de wortel aanpakken, in nauw partnership met de klant.

Hiervoor is ervaring en visie nodig. 2 zaken die bij Bart zeker niet ontbreken! Op Verpakkingsprofs.nl probeert hij deze visie over te dragen en lezers uit te dagen op de juiste manier naar een verpakkingsprobleem te kijken.